Facebook Leállt - bújt az üldözött: A szeretet jelképei . Ez valóban : 05.10.2021 · leállt a facebook, 6 óra alatt 6 milliárd dollárt bukott zuckerberg.

Vor 2 tagen · leállt a facebook, messenger, instagram, az utazós oldalak mellett a kisebb lapokra sem érkeznek felhasználók. A probléma tehát minden bizonnyal globális lehet. A facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben, amely szerint nem lehet csatlakoztatni. Ez volt a vállalat történetének leghosszabb leállás 2008 óta. Magyar idő szerint este kilenc óra tájban volt érzékelhető a leállás.

Vor 2 tagen · leállt a facebook és a kapcsolódó alkalmazások a világ jelentős részén. Megrázó vallomás: Görbe Nóra hiába harcolt férje életéért
Megrázó vallomás: Görbe Nóra hiába harcolt férje életéért from ocdn.eu
A downdetector jelentése szerint a facebook, az instagramm, és a google mellett a digi, a telekom, a telenor, a youtube, a twitter ésa pinterest is akadozik. Vor 2 tagen · délután hat óra körül hirtelen leállt a facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik, amelyik a társaság tulajdonában van. Hétfőn este háromnegyed 6 körül elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal. A probléma tehát minden bizonnyal globális lehet. Vor 2 tagen · nem sokkal este hat óra előtt világszerte leállt a facebook és a messenger. Világszerte leállt a facebook, a messenger, az instagram és a whatsapp is illusztráció. A facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben, amely szerint nem lehet csatlakoztatni. Instagramon például ez jön be:

Vor 2 tagen · nem sokkal este hat óra előtt világszerte leállt a facebook és a messenger.

A probléma tehát minden bizonnyal globális lehet. A downdetector jelentése szerint a facebook, az instagramm, és a google mellett a digi, a telekom, a telenor, a youtube, a twitter ésa pinterest is akadozik. Vor 2 tagen · hosszú órákra leállt a facebook, a messenger és az instagram. Világszerte leállt a facebook, a messenger, az instagram és a whatsapp is illusztráció. Vor 2 tagen · leállt a facebook és a kapcsolódó alkalmazások a világ jelentős részén. Hétfőn este elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal, a facebook, és az ahhoz közvetlenül kapcsolódó többi közösségi felület, a messenger, az instagram és a whatsapp is. 05.10.2021 · leállt a facebook, 6 óra alatt 6 milliárd dollárt bukott zuckerberg. Egy órája nem működik a facebook és az intagramm, de más internetoldalakkal is komoly gond van. Vor 2 tagen · délután hat óra körül hirtelen leállt a facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik, amelyik a társaság tulajdonában van. A facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben, amely szerint nem lehet csatlakoztatni. Vor 2 tagen · nem sokkal este hat óra előtt világszerte leállt a facebook és a messenger. Ez volt a vállalat történetének leghosszabb leállás 2008 óta. Hétfőn este háromnegyed 6 körül elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal.

A facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben, amely szerint nem lehet csatlakoztatni. A kis és közepes magazinok évek óta küzdenek a közösségi oldalak algoritmusaival, a nagy magazinok pedig szerencsések a klikkvadász címekre érkező negatív reakciókat előnyben részesítő automatizmusok. Egy órája nem működik a facebook és az intagramm, de más internetoldalakkal is komoly gond van. A facebook közleménye szerint a leállás kiváltó oka egy hibás konfigurációs változtatás volt, amely miatt több milliárd ember képtelen volt hozzáférni a szolgáltatásokhoz. Magyar idő szerint délután hat óra körül állt le hirtelen a facebook, illetve a cégcsoporthoz tartozó messenger, instagram, whatsapp és az oculus szolgáltatásai.

A kis és közepes magazinok évek óta küzdenek a közösségi oldalak algoritmusaival, a nagy magazinok pedig szerencsések a klikkvadász címekre érkező negatív reakciókat előnyben részesítő automatizmusok. ElképesztÅ' technika: emberi szív 3D-nyomtatóval
ElképesztÅ' technika: emberi szív 3D-nyomtatóval from m.cdn.blog.hu
Vor 2 tagen · nemcsak a facebook, a fél internet leállt. A whatsapp és az instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan, de nem mutatják az új tartalmakat. Vor 2 tagen · leállt a facebook, messenger, instagram, az utazós oldalak mellett a kisebb lapokra sem érkeznek felhasználók. Vor 1 tag · órákon keresztül elérhetetlen voltak a facebook közösségi média platformjai szerdán, a leállás 2008 óta megfigyelt leghosszabb szolgáltatáskiesés volt a technológiai óriásnál. A kis és közepes magazinok évek óta küzdenek a közösségi oldalak algoritmusaival, a nagy magazinok pedig szerencsések a klikkvadász címekre érkező negatív reakciókat előnyben részesítő automatizmusok. Ez volt a vállalat történetének leghosszabb leállás 2008 óta. A facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben, amely szerint nem lehet csatlakoztatni. A facebook mellett a messenger, az instagram és a whatsapp nevű üzenetküldő sem működik.

A facebook mellett a messenger, az instagram és a whatsapp nevű üzenetküldő sem működik.

Magyar idő szerint délután hat óra körül állt le hirtelen a facebook, illetve a cégcsoporthoz tartozó messenger, instagram, whatsapp és az oculus szolgáltatásai. 05.10.2021 · leállt a facebook, 6 óra alatt 6 milliárd dollárt bukott zuckerberg. A facebook közleménye szerint a leállás kiváltó oka egy hibás konfigurációs változtatás volt, amely miatt több milliárd ember képtelen volt hozzáférni a szolgáltatásokhoz. Vor 2 tagen · leállt a facebook és a kapcsolódó alkalmazások a világ jelentős részén. Vor 2 tagen · leállt a facebook az egész világon hétfőn este. A facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben, amely szerint nem lehet csatlakoztatni. Vor 2 tagen · hosszú órákra leállt a facebook, a messenger és az instagram. Vor 2 tagen · nemcsak a facebook, a fél internet leállt. Világszerte leállt a facebook, a messenger, az instagram és a whatsapp is illusztráció. Hétfőn este elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal, a facebook, és az ahhoz közvetlenül kapcsolódó többi közösségi felület, a messenger, az instagram és a whatsapp is. Magyar idő szerint este kilenc óra tájban volt érzékelhető a leállás. Hétfőn este háromnegyed 6 körül elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal. Vor 2 tagen · nem sokkal este hat óra előtt világszerte leállt a facebook és a messenger.

A whatsapp és az instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan, de nem mutatják az új tartalmakat. Magyar idő szerint este kilenc óra tájban volt érzékelhető a leállás. Vor 2 tagen · nemcsak a facebook, a fél internet leállt. Egy órája nem működik a facebook és az intagramm, de más internetoldalakkal is komoly gond van. 05.10.2021 · leállt a facebook, 6 óra alatt 6 milliárd dollárt bukott zuckerberg.

Magyar idő szerint este kilenc óra tájban volt érzékelhető a leállás. „Szeretek szexelni!” â€
„Szeretek szexelni!” â€" Ő Vivien, a Való Világ legújabb from ocdn.eu
Hétfőn este elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal, a facebook, és az ahhoz közvetlenül kapcsolódó többi közösségi felület, a messenger, az instagram és a whatsapp is. 05.10.2021 · leállt a facebook, 6 óra alatt 6 milliárd dollárt bukott zuckerberg. Ez volt a vállalat történetének leghosszabb leállás 2008 óta. A downdetector jelentése szerint a facebook, az instagramm, és a google mellett a digi, a telekom, a telenor, a youtube, a twitter ésa pinterest is akadozik. Vor 2 tagen · délután hat óra körül hirtelen leállt a facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik, amelyik a társaság tulajdonában van. Vor 2 tagen · nemcsak a facebook, a fél internet leállt. A facebook mellett a messenger, az instagram és a whatsapp nevű üzenetküldő sem működik. A facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben, amely szerint nem lehet csatlakoztatni.

Hétfőn este háromnegyed 6 körül elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal.

A kis és közepes magazinok évek óta küzdenek a közösségi oldalak algoritmusaival, a nagy magazinok pedig szerencsések a klikkvadász címekre érkező negatív reakciókat előnyben részesítő automatizmusok. Vor 2 tagen · hosszú órákra leállt a facebook, a messenger és az instagram. Vor 2 tagen · leállt a facebook, messenger, instagram, az utazós oldalak mellett a kisebb lapokra sem érkeznek felhasználók. Instagramon például ez jön be: Vor 2 tagen · nem sokkal este hat óra előtt világszerte leállt a facebook és a messenger. Magyar idő szerint délután hat óra körül állt le hirtelen a facebook, illetve a cégcsoporthoz tartozó messenger, instagram, whatsapp és az oculus szolgáltatásai. A whatsapp és az instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan, de nem mutatják az új tartalmakat. Hétfőn este elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal, a facebook, és az ahhoz közvetlenül kapcsolódó többi közösségi felület, a messenger, az instagram és a whatsapp is. Vor 1 tag · órákon keresztül elérhetetlen voltak a facebook közösségi média platformjai szerdán, a leállás 2008 óta megfigyelt leghosszabb szolgáltatáskiesés volt a technológiai óriásnál. A facebook közleménye szerint a leállás kiváltó oka egy hibás konfigurációs változtatás volt, amely miatt több milliárd ember képtelen volt hozzáférni a szolgáltatásokhoz. Vor 2 tagen · leállt a facebook és a kapcsolódó alkalmazások a világ jelentős részén. Egy órája nem működik a facebook és az intagramm, de más internetoldalakkal is komoly gond van. Hétfőn este háromnegyed 6 körül elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal.

Facebook Leállt - bújt az üldözött: A szeretet jelképei . Ez valóban : 05.10.2021 · leállt a facebook, 6 óra alatt 6 milliárd dollárt bukott zuckerberg.. Sajtóhírek szerint a whatsapp sem működik, továbbá olvasóink azt jelezték, hogy nem tudnak belépni az instagramra. Vor 2 tagen · leállt a facebook, messenger, instagram, az utazós oldalak mellett a kisebb lapokra sem érkeznek felhasználók. Vor 2 tagen · hosszú órákra leállt a facebook, a messenger és az instagram. Vor 2 tagen · leállt a facebook az egész világon hétfőn este. Vor 2 tagen · délután hat óra körül hirtelen leállt a facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik, amelyik a társaság tulajdonában van.